Η Golden Energy παραλαμβάνει δύο νέα δεξαμενόπλοια

Η Golden Energy παραλαμβάνει δύο νέα δεξαμενόπλοια

890
Η Golden Energy παραλαμβάνει δύο νέα δεξαμενόπλοια

Την παραλαβή δύο νεότευκτων δεξαμενοπλοίων τύπου Suezmax από τα ναυπηγεία της Hyundai Samho Heavy Industries Co. Ltd  ανακοίνωσε η εταιρία Golden Energy, συμφερόντων οικογένειας Ρέστη. Στην τελετή ονοματοδοσίας των πλοίων τελευταίας τεχνολογίας “ENERGY TRIUMPH” και “ENERGY TROPHY” ήταν παρών ο κος Βίκτωρας Ρέστης, ενώ η παράδοσή τους είναι προγραμματισμένη για τις 06 Απριλίου 2018.

Η ονοματοδοσία των δύο πλοίων έγινε από τον Μασία Β. Ρέστη και τον Ισαάκ Ρέστη, γιο της κας Κάτιας Ρέστη, σηματοδοτώντας την πιό ενεργό ενασχόληση μελών της τρίτης γενιάς Ρέστη με τον Όμιλο.

Η διαχείριση των νεοναυπηγηθέντων πλοίων ανατέθηκε στην Enterprises Shipping & Trading S.A.

Σημειώνεται ότι η Golden Energy βρίσκεται σε φάση ανανέωσης του στόλου της και το τελευταίο χρονικό διάστημα εξετάζει πιθανές νέες παραγγελίες δεξαμενοπλοίων τύπου MR και Αframaxes καθώς και επιπλέον παραγγελίες πλοίων τύπου Suezmax.

Παράλληλα, ο ‘Ομιλος Ρέστη παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην αγορά πλοίων ξηρού φορτίου και βρίσκεται σε συζητήσεις με κορυφαία κινεζικά ναυπηγεία για την πιθανότητα υπογραφής νέων παραγγελιών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πλοία τύπου Kamsarmax.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.