O Lloyd’s Register επενδύει στη διαχείριση πλοίων μέσω του Cloud

O Lloyd’s Register επενδύει στη διαχείριση πλοίων μέσω του Cloud

292
O Lloyd’s Register επενδύει στη διαχείριση πλοίων μέσω του Cloud

Ο νηογνώμονας Lloyd’s Register ανέπτυξε μια συνεργασία με την εταιρεία Hanseaticsoft, κορυφαία πάροχο ναυτιλιακού λογισμικού, προκειμένου να συμβάλλει στην επίτευξη της απαιτούμενης αποδοτικότητας στις διαδικασίες διαχείρισης πλοίων.

Το πρωτοποριακό λογισμικό διαχείρισης πλοίων Cloud Fleet Manager της Hanseaticsoft, το οποίο βασίζεται στο Cloud, προσφέρει αποδοτικότητα στη διαχείριση των διαδικασιών των ναυτιλιακών εταιρειών, παρέχοντας τη δυνατότητα για αξιόπιστη ομαδική εργασία σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιπλέον, επιτρέπει την ψηφιοποίηση των ελέγχων των πλοίων σε πραγματικό χρόνο σε tablet ή smartphone, καθώς και το διαισθητικό χειρισμό όλων των εφαρμογών.

Το εν λόγω λογισμικό ενσωματώνει περισσότερες από 25 εφαρμογές ανάμεσα στις οποίες  βρίσκονται εφαρμογές για αγορές, επιθεωρήσεις και ελέγχους, προγραμματισμό και πράκτορες, διαχείριση πληρωμάτων, ναυλώσεις, αξιολόγηση κινδύνων και εργασίες συντήρησης. Προσφέροντας μία μόνο πηγή πληροφοριών σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και στα πληρώματα και τους εξωτερικούς συνεργάτες, το Cloud Fleet Manager εξασφαλίζει όχι μόνο ότι όλοι μπορούν να εργάζονται με αξιόπιστα δεδομένα, αλλά και ότι επιπλέον εργασίες, όπως η ζήτηση και η προώθηση πληροφοριών, μπορούν να μειωθούν δραστικά.

Το Cloud Fleet Manager προσφέρει στις ναυτιλιακές εταιρείες μια λύση έξυπνης και ασφαλούς διαχείρισης και οργάνωσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να έχουν διαθέσιμα τα συλλεγόμενα δεδομένα στο πρόγραμμα περιήγησής τους, ανεξάρτητα από τον χρόνο ή την τοποθεσία.

Φωτό: lr.org

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.