Ενισχύεται η συνεργασία TMS Cardiff Gas με Wärtsilä

Ενισχύεται η συνεργασία TMS Cardiff Gas με Wärtsilä

407
Ενισχύεται η συνεργασία TMS Cardiff Gas με Wärtsilä

Ο τεχνολογικός όμιλος Wärtsilä επεκτείνει τη συνεργασία του με την εταιρεία διαχείρισης πλοίων TMS Cardiff Gas Ltd. καθώς με μια πρόσφατη συμφωνία θα αναλάβει το κομμάτι της πρόβλεψης των συντηρήσεων για τέσσερα πλοία μεταφοράς LNG τεχνολογίας τριπλού καυσίμου (TFDE), του στόλου της TMS Cardiff Gas.

Η εν λόγω συμφωνία η οποία υπεγράφη τον Δεκέμβριο του 2017 και αποτελεί επέκταση της παλαιότερης συμφωνίας για τεχνική διαχείριση που είχαν συνάψει οι δύο εταιρείες το 2014, εξελίσσει την διαδικασία παρακολούθησης της απόδοσης των πλοίων της TMS Cardiff Gas. Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία, το πεδίο εφαρμογής των υπηρεσιών της Wärtsilä θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πλατφόρμα συλλογής δεδομένων της Eniram καθώς και προηγμένες υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων οι οποίες αναμένεται να βοηθήσουν τη TMS Cardiff Gas να μειώσει τα κόστη και να μεγιστοποιήσει τη συνολική κερδοφορία μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές της.

Οι υπηρεσίες Σχεδιασμού Δυναμικής Συντήρησης (Dynamic Maintenance Planning) της Wärtsilä, σε συνδυασμό με το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης της απόδοσης της Eniram, παρέχουν στη TMS Cardiff Gas μια πλήρη εικόνα της απόδοσης, της αποδοτικότητας και των δυνατοτήτων βελτίωσης κάθε πλοίου.

Η Wärtsilä ασχολείται με το κομμάτι της συντήρησης και βελτιστοποίησης των κινητήρων των πλοίων, επιτρέποντας στον πελάτη να εστιάζει στην κύρια δραστηριότητά του. Επιπλέον, οι υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης που διαθέτει, εγγυώνται ότι τα πληρώματα των πλοίων έχουν πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης της Wärtsilä όλο το εικοσιτετράωρο, γεγονός που διευκολύνει την επί τόπου επίλυση των προβλημάτων, ενώ επίσης ελαχιστοποιεί και τις επισκέψεις στα πλοία για την πραγματοποίηση επισκευών.

Φωτό: wartsila.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.