Η Yang Ming προχωρά δυναμικά σε ανανέωση του στόλου της

Η Yang Ming προχωρά δυναμικά σε ανανέωση του στόλου της

108
Η Yang Ming προχωρά δυναμικά σε ανανέωση του στόλου της

Η ναυτιλιακή εταιρεία της Ταϊβάν, Yang Ming Marine Transport Corporation, προχωρά δυναμικά σε ανανέωση του στόλου της. Πρόσφατα η Yang Ming έλαβε το πράσινο φως από το διοικητικό της συμβούλιο για να εντάξει νέα πλοία στον στόλο της, μία απόφαση που είχε λάβει και ανακοινώσει η ίδια η εταιρεία το περασμένο έτος.

Στο πλαίσιο του ανανεωτικού της προγράμματος η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε παραγγελία για δέκα containerships, χωρητικότητας 2.800 TEUs έκαστο, ενώ προτίθεται να ναυλώσει άλλα δέκα, χωρητικότητας 11.000 TEUs έκαστο.

Τα νέα πλοία της εταιρείας πρόκειται να αντικαταστήσουν τα επόμενα 2-3 χρόνια όσα πλοία της σταλούν προς ανακύκλωση λόγω παλαιότητας.

Ένα μέρος για την χρηματοδότηση της ναυπήγησης των νέων πλοίων θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας ιδιωτικής τοποθέτησης, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία να αντλήσει ένα ποσό των $87 εκατ.

Φωτό: youtube

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.