H γερμανική TUI Cruises επεκτείνει τον στόλο της

H γερμανική TUI Cruises επεκτείνει τον στόλο της

235
H γερμανική TUI Cruises επεκτείνει τον στόλο της

Ο γερμανικός όμιλος TUI Group στοχεύει σε επέκταση του στόλου του μέσα από παραγγελίες για νέα πλοία. O όμιλος, μέσω της θυγατρικής του TUI Cruises, ανακοίνωσε ότι σύναψε συμφωνία με τα φιλανδικά ναυπηγεία Meyer Turku για τη ναυπήγηση ενός κρουαζιερόπλοιου το οποίο θα ονομαστεί «Mein Schiff 7». Το κρουαζιερόπλοιο αναμένεται να παραδοθεί στην εταιρεία το 2023 και ναυπηγείται για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση που καταγράφεται στην παγκόσμια αγορά κρουαζιέρας.

Το νέο κρουαζιερόπλοιο θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως και 2.894 επιβάτες και αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά πλοίο που ναυπηγείται στα Meyer Turku.

Η TUI Cruises ανακοίνωσε επίσης ότι αναμένει εντός του 2018 και του 2019 να παραλάβει δύο υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια, τα new Mein Schiff 1 και new Mein Schiff 2, αντίστοιχα.

Προς το παρόν η εταιρεία διαθέτει 15 κρουαζιερόπλοια, τα οποία βρίσκονται υπό τη διαχείριση των θυγατρικών της εταιρειών TUI Cruises, Hapag-Lloyd Cruises και Marella Cruises.

Φωτό: meyerturku.fi

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.