Το Λιμενικό Σώμα βραβεύεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος για το διασωστικό...

Το Λιμενικό Σώμα βραβεύεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος για το διασωστικό του έργο

63
Το Λιμενικό Σώμα βραβεύεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος για το διασωστικό του έργο

Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, εκπροσώπων των Εφοπλιστικών Ενώσεων και των Ναυτεργατικών Σωματείων και λοιπών προσκεκλημένων, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, βράβευσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σε αναγνώριση του ανθρωπιστικού έργου στην «Έρευνα και Διάσωση» που προσφέρει με τα έμπειρα και ικανά στελέχη του, σώζοντας ανθρώπινες ψυχές, αψηφώντας δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες, όπως πρόσφατα την 22/12/2017 με τη διάσωση του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «LITTLE SEYMA» σημαίας Παναμά που προσάραξε στην θαλάσσια περιοχή της Μυκόνου.

Η βράβευση, που έλαβε χώρα στο πλωτό Μουσείο «HELLAS LIBERTY», πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αρχηγός του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο οποίος και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Γεώργιο Δ. Πατέρα, για την τιμητική αυτή διάκριση.

Φωτό: hcg.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.