Νέα αγορά από την Safe Bulkers

Νέα αγορά από την Safe Bulkers

288
Νέα αγορά από την Safe Bulkers

Σε ενίσχυση του στόλου της προχωρά η Safe Bulkers Inc. μέσα από την αγορά ενός πλοίου κατηγορίας dry Post- Panamax με χωρητικότητα 92.000 dwt. Το νέο πλοίο της Safe Bulkers, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί, έχει ναυπηγηθεί το 2010 από νοτιοκορεάτικο ναυπηγείο.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Safe Bulkers η αγορά του πλοίου πραγματοποιήθηκε με ίδια κεφάλαια της εταιρείας σε ιδιαίτερα «ελκυστική» τιμή.

Το νέο πλοίο της εταιρείας αποτελεί αδελφό πλοίο με άλλα δύο που ήδη διαθέτει η εταιρεία στον στόλο της, το «MV Andreas» και το «MV Panayiota K».

Ο πρόεδρος της Safe Bulkers, κ. Λουκάς Μπαρμπαρής, ανέφερε ότι παράλληλα με τη βελτίωση της κεφαλαιακής διάρθρωσης της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Safe Bulkers αποφάσισε να επενδύσει σε ένα μεταχειρισμένο πλοίο το οποίο εκτιμάται πως θα συμβάλει θετικά στην αύξηση των εσόδων της εταιρείας.

Φωτό: safebulkers.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.