Η Anangel Maritime Services τιμά τους ναυτικούς της

Η Anangel Maritime Services τιμά τους ναυτικούς της

4466
Η Anangel Maritime Services τιμά τους ναυτικούς της
Από αριστερά: ο κ. Ιωάννης Αγγελικούσης, ο καπτ. Γρηγόριος Κούτος, η Δρ. Μαρία Ι. Αγγελικούση και ο Α΄ Μηχανικός Στυλιανός Καραβάς

Στις 11 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε ειδική ημερίδα με τη συμμετοχή 72 αξιωματικών της Anangel Maritime Services Inc., στο αμφιθέατρο του μεγάρου των εταιρειών της οικογένειας Αγγελικούση.

Η συνάντηση με τους αξιωματικούς της εταιρείας διοργανώθηκε με σκοπό να αναλυθούν αλλά και να συζητηθούν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα εν πλω αλλά και ζητήματα σχετικά με τη σύγχρονη ναυτική εργασία. Παράλληλα, αναλύθηκαν οι διεθνείς περιβαλλοντικές νομοθεσίες που τίθενται σε ισχύ στο άμεσο μέλλον, αλλά και οι τεχνολογικές καινοτομίες που θα οδηγήσουν στη βελτίωση της λειτουργίας, της ασφάλειας αλλά και της απόδοσης των πλοίων της εταιρείας.

Ομιλητές ήταν οι επικεφαλής όλων των τμημάτων της Anangel Maritime Services Inc., ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας κ. Λεωνίδας Ζησιμάτος.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη βράβευση δύο ναυτικών της εταιρείας: Ο Πλοίαρχος Γρηγόριος Κούτος, με 23 χρόνια και 10 μήνες θαλάσσιας υπηρεσίας και ο Α΄ Μηχανικός Στυλιανός Καραβάς, με 17 Χρόνια και 2 μήνες, βραβεύθηκαν για τη μεγαλύτερη θαλάσσια υπηρεσία σε πλοία της εταιρείας. Τα βραβεία απένειμε η Δρ. Μαρία Ι. Αγγελικούση.

Οι δύο ναυτικοί τιμούν τη μεγάλη ελληνική ναυτική παράδοση και τη σπουδαία φήμη των Ελλήνων ναυτικών διεθνώς ενώ παράλληλα αποτελούν για τις νεότερες γενιές ναυτελλήνων ένα πρότυπο επαγγελματισμού και εργασιακής ανέλιξης.

Φωτό: Ναυτικά Χρονικά

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.