Σε πλήρη λειτουργία η ιστοσελίδα του ΣΕΕΝ

Σε πλήρη λειτουργία η ιστοσελίδα του ΣΕΕΝ

95
Σε πλήρη λειτουργία η ιστοσελίδα του ΣΕΕΝ

Ο ΣΕΕΝ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας) ανακοίνωσε ότι πλέον βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η ιστοσελίδα του, μέσα στην οποία το επιβατηγό κοινό μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τον τομέα της επιβατηγούς ναυτιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στον ιστότοπο του ΣΕΕΝ ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα του Συνδέσμου, για τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο της επιβατηγούς ναυτιλίας, αλλά και να πληροφορηθεί επίσης για τα δρομολόγια που εκτελούνται από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.σεεν

Μπορεί επίσης να ανατρέξει στην ιστοσελίδα για πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας διεθνών και ελληνικών οργανισμών και φορέων σχετικών με τη ναυτιλία, καθώς και των οργανισμών λιμένων της χώρας.

Η επιβατηγός ναυτιλία αποτελεί τομέα ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα και γι’ αυτό είναι αναγκαία η σωστή και έγκαιρη ενημέρωση του πολίτη για τα τρέχοντα ζητήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΣΕΕΝ, www.seen.org.gr.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.