Εντονότερη η ελληνική παρουσία στη MedCruise

Εντονότερη η ελληνική παρουσία στη MedCruise

148
Εντονότερη η ελληνική παρουσία στη MedCruise

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ της Ένωσης των Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας (MedCruise), που διενεργείται στην Τουλόν της Γαλλίας, συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας που ταυτόχρονα είναι μέλη της Ε.ΛΙΜ.Ε., διεξήχθησαν χθες 12 Οκτωβρίου αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Προέδρου και νέου12μελούς Δ.Σ.

Στις αρχαιρεσίες για το Δ.Σ. έλαβαν μέρος εκπρόσωποι τριών ελληνικών λιμανιών κρουαζιέρας, όπου για πρώτη φορά εξελέγησαν και οι τρεις. Συγκεκριμένα, από την ομάδα των μεγάλων μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγησαν η κ. Θεοδώρα Ρήγα (Διευθύντρια Στρατηγικού Σχεδιασμού και Marketing του Ο.Λ.Πειραιά) και ο κ. Άρης Μπατσούλης (Υπεύθυνος Κρουαζιέρας και Ασφάλειας Λιμένα του Ο.Λ.Κέρκυρας). Από την ομάδα των μικρών μεσογειακών λιμανιών κρουαζιέρας εξελέγη ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος (Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.Βόλου και Γεν.Γραμματέας της Ε.ΛΙΜ.Ε). Νέος Πρόεδρος της MedCruise εξελέγη ο Ισπανός κ. Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης.

Η Ε.ΛΙΜ.Ε. εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στα νέα μέλη του Δ.Σ. της MedCruise, πιστεύοντας ότι η σημαντική εκπροσώπηση σε αυτό από εκπροσώπους ελληνικών λιμανιών (και ταυτόχρονα μελών της), θα προσθέσει αξία όχι μόνο στην ανάπτυξη της μεσογειακής κρουαζιέρας, αλλά και της ελληνικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιώσει μία σημαντική θέση ως προορισμός κρουαζιέρας στη Μεσόγειο.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JORGE ZAPATA

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.