H Κύπρος στο πηδάλιο του Διεθνούς Γυναικείου Οργανισμού Ναυτιλίας & Εμπορίου

    483
    H Κύπρος στο πηδάλιο του Διεθνούς Γυναικείου Οργανισμού Ναυτιλίας & Εμπορίου

    Ο Διεθνής Γυναικείος Οργανισμός Ναυτιλίας & Εμπορίου (Women International Shipping & Trading Association – WISTA), ένας επαγγελματικός οργανισμός δικτύωσης για τις γυναίκες στη ναυτιλιακή βιομηχανία, με σχεδόν 3.000 μέλη από όλο τον κόσμο, διεξήγαγε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου τις ετήσιες εκλογές του κατά τη διάρκεια της διεθνούς ετήσιας γενικής συνέλευσης τους στο Ρότερνταμ.

    Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει την εκλογή της κ. Δέσποινας Παναγιώτου Θεοδοσίου, Πρόεδρο του WISTA Κύπρου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας Tototheo Maritime Ltd, ως Πρόεδρο του Διεθνή Οργανισμού WISTA μετά από ομόφωνη απόφαση στην σχετική εκλογική διαδικασία.

    Η εκλογή της κ. Θεοδοσίου ως Προέδρου του Διεθνή Οργανισμού WISTA, έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς προβάλλει ακόμη περισσότερο την εικόνα της Κύπρου σε παγκόσμια κλίμακα ως κορυφαίο ναυτιλιακό κέντρο στόχος του οποίου, είναι η προώθηση των γυναικών στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.