Βραβεία με… χιώτικη γεύση

    42
    Βραβεία με… χιώτικη γεύση

    Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η CITRUS συμμετείχε στο διαγωνισμό Great Taste Awards, τα ‘Όσκαρ των τροφίμων’, όπως είναι ευρέως γνωστά.

    Η CITRUS για μια ακόμα φορά διακρίθηκε ανάμεσα σε 12.300 συμμετοχές και απέσπασε 3 βραβεία:

    Το Αμυγδαλωτό Χιώτικου Μανταρινιού απέσπασε τη μεγαλύτερη διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια και διθυραμβικά σχόλια από τους κριτές.

    Το Γλυκό Τεσσάρων Εσπεριδοειδών και το Γλυκό Τριαντάφυλλο απέσπασαν από 1 χρυσό αστέρι.

    Τα προϊόντα της CITRUS τιμώνται για μια ακόμα χρονιά σε έναν διαγωνισμό μεγάλου βεληνεκούς*. Αυτό για την ομάδα της CITRUS αποτελεί επιβράβευση της συνολικής προσπάθειας που καταβάλλουν, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρουν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Ταυτόχρονα, όμως, έχουν καταφέρει να κερδίσουν και ένα μεγάλο στοίχημα, να συνδυάσουν την ποιότητα με την ιστορία του τόπου και των καρπών. Με αυτό τον τρόπο προσφέρουν στον καταναλωτή ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στις γεύσεις και τα αρώματα της Χίου.

    *Αξίζει να αναφερθεί ότι η βράβευση προκύπτει από ‘τυφλές’ γευσιγνωσίες, στις οποίες συμμετέχουν ως κριτές διάσημοι Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και delicatessen, κριτικοί εστιατορίων, παραγωγοί, συγγραφείς και δημοσιογράφοι ειδικοί στον τομέα των τροφίμων, food buyers, κ.α.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.