Το 39o VLCC της παρέλαβε η Bahri

Το 39o VLCC της παρέλαβε η Bahri

303
Το 39o VLCC της παρέλαβε η Bahri

Η Bahri, εταιρεία με έντονη παρουσία στον χώρο των θαλασσίων μεταφορών και των υπηρεσιών logistics, ανακοίνωσε ότι παρέλαβε ακόμη ένα πλοίο, το τρίτο για το τρέχον έτος. Πρόκειται για το πλοίο «ASLAF», κατηγορίας VLCC και χωρητικότητας 300.000 DWT, το οποίο ναυπηγήθηκε από την Hyundai Heavy Industries (HHI) στη Νότια Κορέα.

Η Bahri με την ένταξη του εν λόγω πλοίου στον στόλο της ενισχύει περαιτέρω την θέση της στην κατηγορία VLCCs, όντας η εταιρεία που κατέχει και διαχειρίζεται τα περισσότερα πλοία του τύπου, παγκοσμίως. Με την ένταξη του «ASLAF» στον στόλο της, η Bahri διαθέτει πλέον 39 πλοία κατηγορίας VLCC και συνολικά 86 πλοία, διαφόρων κατηγοριών.

Ο κ. Ali Al- Harbi, Διευθύνων Σύμβουλος της Bahri, δήλωσε ότι «η νέα προσθήκη στην εταιρεία αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο για αυτήν, καθώς ενισχύει την θέση της στην παγκόσμια βιομηχανία μεταφοράς πετρελαίου και αποτελεί μέρος του σχεδίου της εταιρείας για συνεχή βελτίωση της επιχειρηματικής της αριστείας και της εμπορικής της ευελιξίας».

Φωτό: bahri.sa

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.