Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη ναύλωση του «Thomson Spirit»

Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη ναύλωση του «Thomson Spirit»

103
Η Celestyal Cruises ανανεώνει τη ναύλωση του «Thomson Spirit»

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε την ανανέωση για ένα ακόμη έτος της ναύλωσης του κρουαζιερόπλοιου «Thomson Spirit» στην εταιρεία Thomson Cruises της TUI Travel plc, για τη σεζόν 2017-2018.

Το «Thomson Spirit» έχει ναυλωθεί στην Thomson από το Μάιο του 2003, ενώ σχετικά με τους όρους της ναύλωσης, το πλοίο θα λειτουργεί υπό την Thomson Cruises έως τον Οκτώβριο του 2018, με όλες τις υπηρεσίες να παρέχονται από τη Celestyal Cruises, μέσω της θυγατρικής εταιρείας διαχείρισης πλοίων, Optimum Ship Management Services SA.

Thomson Spirit-1

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε ότι «η ανανέωση της ναύλωσης του Thomson Spirit αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας, καθώς και μια έμπρακτη εκδήλωση της εμπιστοσύνης της TUI Travel plc και άλλων κορυφαίων εκπροσώπων του παγκόσμιου τουρισμού προς τη Celestyal Cruises. Είμαστε ευτυχείς για το γεγονός πως το Spirit είναι τόσο δημοφιλές στους επιβάτες της αγγλικής αγοράς. Η Thomson Cruises αποτελεί έναν έμπιστο, πολύτιμο συνεργάτη για περισσότερες από δύο δεκαετίες, επομένως προσβλέπουμε στην περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας μας.»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.