Διαδικτυακή εξωστρέφεια (επιτέλους!) για την ΕΕΕ

Διαδικτυακή εξωστρέφεια (επιτέλους!) για την ΕΕΕ

500
Διαδικτυακή εξωστρέφεια (επιτέλους!) για την ΕΕΕ

Σε πλήρη λειτουργία είναι πλέον η νέα ιστοσελίδα της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών. Μετά από πολλά χρόνια ‘σιωπής’ στο διαδίκτυο, ο θεσμικός φορέας εκπροσώπησης της μεγαλύτερης και σημαντικότερης εφοπλιστικής κοινότητας στην Ευρώπη, αν όχι σε όλο τον κόσμο, αποκτά μια πολυαναμενόμενη διαδικτυακή παρουσία. Η νέα, εξαιρετικά καλοσχεδιασμένη, ιστοσελίδα με συνοπτικές αλλά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες απαντά σε πολλά από τα ερωτήματα που θα ήθελαν να ενημερωθούν όχι μόνο οι ενδιαφερόμενοι για ναυτιλιακά θέματα αλλά και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Εξαιρετικά χρήσιμες και ευρύτερης σπουδαιότητας θεωρούμε τις ενότητες για το ρόλο της ναυτιλίας στην εθνική οικονομία, την κοινωνική συνεισφορά του εφοπλισμού αλλά και τις (ξεκάθαρες) θέσεις της ΕΕΕ σε επίκαιρα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα. Ενδιαφέρουσα είναι και η ενότητα που ‘αγκαλιάζει’ το πολυσυζητημένο ελληνικό ναυτιλιακό cluster. Και βέβαια είναι εξαιρετικά πολύτιμη για το διεθνές αναγνωστικό κοινό, η παράλληλη φιλοξενία και της αγγλικής έκδοσης όλου του περιεχομένου

Η ιστοσελίδα της ΕΕΕ είναι ένα ακόμα μικρό αλλά σημαντικό βήμα εξωστρέφειας και βελτίωσης της δημόσιας εικόνας του ελληνικού εφοπλισμού και δη, του σημαντικότερου και αρχαιότερου θεσμικού φορέα εκπροσώπησης της πανίσχυρης ποντοπόρου ναυτιλίας μας. Οι δηλώσεις του κ. Βενιάμη σε θέματα… ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και η δημιουργία της Συν-Ενώσεως αποδεικνύουν όχι μόνο την ανάγκη αλλά κυρίως τη θέληση της Ακτής Μιαούλη να παρουσιάσει την πραγματική συνεισφορά του εφοπλισμού σε πολλαπλά επίπεδα, και σε βάθος χρόνου, στον τόπο μας.

Η ελληνική δημοσιογραφική κοινότητα σαφώς στέκεται (και πρέπει να στέκεται) αρωγός σε τέτοιες σημαντικές και πολυπροσδοκώμενες πρωτοβουλίες. Παράλληλα οι ναυτιλιακοί συντάκτες ευελπιστούν στο μέλλον σε τακτικότερες συνεντεύξεις τύπου, όλων των θεσμικών φορέων της ναυτιλίας, προκειμένου όχι μόνο οι πολίτες της χώρας αλλά και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να ενημερώνονται τακτικά, από την ίδια την πρωτογενή πηγή και εστία της είδησης, για τις πραγματικές προθέσεις, επισημάνσεις και πρωτοβουλίες της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας.

Η ιστοσελίδα της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: www.ugs.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.