Η «ASPIDA» βραβεύεται για τις υπηρεσίες της με το «Seatrade Cyber Security...

Η «ASPIDA» βραβεύεται για τις υπηρεσίες της με το «Seatrade Cyber Security Award»

243
Η «ASPIDA» βραβεύεται για τις υπηρεσίες της με το «Seatrade Cyber Security Award»

Το βραβείο «Seatrade Cyber Security» παρέλαβε η «ASPIDA», για την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία της σε ζητήματα ασφάλειας του κυβερνοχώρου. Η «ASPIDA», έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Maritime Risk Management, έχει τη δυνατότητα να παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών σχεδιασμένων κατάλληλα για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, η οποία την παρούσα περίοδο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ψηφιοποίησης.

Η «ASPIDA» βοηθά στην εκπαίδευση, στη συμβουλευτική, στον σχεδιασμό ασφάλειας, παρέχοντας επιπλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε πλοία, όπως η διαχείριση κινδύνου.

Μία από τις καινοτομίες της «ASPIDA» είναι το VSIEM (Vessel Security Information & Event Management), το οποίο αποτελεί μία εύχρηστη πλατφόρμα που ανιχνεύει και αντιμετωπίζει τις κυβερνοεπιθέσεις σε σύγχρονα πλοία, προειδοποιώντας τους αρμόδιους φορείς στην στεριά για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα λαμβάνει χώρα στο πλοίο.

Με το «Seatrade Cyber Security Αward» αναγνωρίζονται οι λύσεις που παρέχει η «ASPIDA», με στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στον τομέα της ασφάλειας για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η «ASPIDA» εκφράζει την ικανοποίηση των στελεχών της για την αναγνώριση των καινοτομιών της και τονίζει ότι κύριος στόχος της είναι να παρέχει άμεσες λύσεις στους πελάτες της με στόχο την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των σύγχρονων απειλών.

Φωτό: aspida.org

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.