Δεύτερο reverse split για τη μετοχή της Dryships

Δεύτερο reverse split για τη μετοχή της Dryships

149
Δεύτερο reverse split για τη μετοχή της Dryships

Η Dryships προχωρά σε νέο reverse split των μετοχών της που διαπραγματεύονται στο δείκτη Nasdaq του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τους όρους που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, υλοποιώντας τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, οι νέες μετοχές της εταιρείας θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται από τις 22 Ιουνίου.

Προβλέπεται 1 νέα μετοχή για κάθε 5 παλαιές μετοχές, οπότε οι υφιστάμενες μετοχές θα μειωθούν κατά 80% και θα υπάρχουν πλέον περίπου 4,8 εκατομμύρια νέες μετοχές. Το σήμα της εταιρείας “DRYS” δεν θα αλλάξει.

Οι μέτοχοι της εταιρείας μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στο www.sec.gov.

Πρόκειται για το δεύτερο reverse split που κάνει η εταιρεία μέσα στο έτος, καθώς τον Ιανουάριο είχε γίνει και άλλη ανταλλαγή μετοχών με αναλογία 1 προς 8.

Φωτό: dryships.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.