Θεματικές κρουαζιέρες από την Celestyal Cruises

Θεματικές κρουαζιέρες από την Celestyal Cruises

123
Θεματικές κρουαζιέρες από την Celestyal Cruises

Μέσα από μια σειρά θεματικών εκδηλώσεων εν πλω, η Celestyal Cruises προσκαλεί τους επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων «Celestyal Olympia» και «Celestyal Nefeli» να ζήσουν τον τρόπο διακοπών της Celestyal. Από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο, σε κρουαζιέρες τριών, τεσσάρων ή επτά ημερών, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν γνήσια ελληνική διασκέδαση και οινογαστρονομία, αλλά και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την ομορφιά των Αιγαιοπελαγίτικων προορισμών.

Στις μουσικές θεματικές κρουαζιέρες του καλοκαιριού, δημοφιλείς καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής, σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3, θα δώσουν στο επιβατικό κοινό το έναυσμα για νυχτερινή διασκέδαση εν πλω.  Επιπλέον κατά τη διάρκεια των τριήμερων και των τετραήμερων κρουαζιέρων της Celestyal θα λάβουν χώρα παραστάσεις του διεθνώς αναγνωρισμένου Λυκείου των Ελληνίδων, που αναδεικνύουν τη διαχρονικότητα της ελληνικής παράδοσης.

Επίσης η Celestyal Cruises στο πλαίσιο των κρουαζιέρων έχει ετοιμάσει ειδικά full moon parties, με υπέροχες μουσικές επιλογές και μοναδικά cocktails. Επιπλέον, μέσα από «Φεστιβάλ Επιστήμης» που θα διοργανώσει η εταιρεία, θα προσφέρει σε συμμετέχοντες την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» τα δικά τους πειράματα χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά, αλλά και να παρακολουθήσουν τον έναστρο ουρανό με μια πιο επιστημονική ματιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θεματικές κρουαζιέρες «Ιστορίες Ελληνικής Κληρονομιάς- Πολιτισμός και Οινογαστρονομία» θα πραγματοποιηθούν ξανά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Celestyal Cruises.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.