Πήτερ Λιβανός και Δημήτρης Κοπελούζος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Πήτερ Λιβανός και Δημήτρης Κοπελούζος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης

539
Πήτερ Λιβανός και Δημήτρης Κοπελούζος στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν οι Δημήτρης Κοπελούζος και Πήτερ Λιβανός, οι οποίοι ηγούνται των εταιρειών Gastrade και GasLog , αντίστοιχα. Οι δύο άντρες είχαν μία σύντομη αλλά περιεκτική ενημέρωση από τον πρόεδρο του Οργανισμού, Χρήστο Δούκα, για το προφίλ του λιμανιού που θα καλείται να εξυπηρετήσει τα projects για το LNG, τόσο στην φάση κατασκευής των έργων  όσο και στη λειτουργία τους.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Χρήστος Δούκας ενημέρωσε τους επικεφαλής των δύο εταιρειών για τις δυνατότητες του λιμένα Αλεξανδρούπολης στους τομείς, κυρίως, των συνδυασμένων μεταφορών, του θαλάσσιου τουρισμού και της ενέργειας.ola2

Από την πλευρά τους οι κύριοι Δημήτρης Κοπελούζος και Πήτερ Λιβανός, σύμφωνα με τον κ. Δούκα, σχολίασαν πως ανοίγονται τεράστιες δυνατότητες στο ενεργειακό κομμάτι και για τη μετατροπή της περιοχής σε ενεργειακό κόμβο, γεγονός που αποκτά εθνική σημασία, ενώ δεσμεύτηκαν πως οι δυνατότητες για να υλοποιηθούν αυτά τα πρότζεκτ είναι επί τάπητος με δεδομένο ότι, τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και η τοπική κοινωνία αλλά και τα επενδυτικά fands είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν αυτά τα έργα.

Οι κύριοι Κοπελούζος και Λιβανός κάλεσαν μέσω του κ. Δούκα, στελέχη του Οργανισμού στις εγκαταστάσεις τους, ώστε να δουν από κοντά την υλοποίηση τέτοιων προτζεκτ, όπως αυτό του LNG.

Φωτό: ola-sa.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.