Νέο πλοίο για την Tsakos Energy Navigation

Νέο πλοίο για την Tsakos Energy Navigation

589
Νέο πλοίο για την Tsakos Energy Navigation

Η Tsakos Energy Navigation Limited (TEN Ltd) ανακοίνωσε την παραλαβή του δεξαμενόπλοιου “Oslo TS” κατηγορίας Aframax, το έβδομο από τα εννέα δεξαμενόπλοια που έχει παραγγείλει η εταιρεία. Το πλοίο πρόκειται να χρονοναυλωθεί σε μεγάλη ευρωπαϊκή πετρελαϊκή εταιρεία με μακροχρόνιας διάρκειας ναυλοσύμφωνο. Η εταιρεία αναμένει έσοδα από το εν λόγω πλοίο που πιθανόν να φτάσουν ακόμα και τα $110 εκατ.

Τα δύο εναπομείναντα Aframax , το “Bergen TS” και το “Stavanger TS” αναμένεται να παραδοθούν στην εταιρεία κατά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, και τα οποία θα αποτελέσουν τα τελευταία από τα 15 πλοία του τρέχοντος προγράμματος ναυπήγησης και ανάπτυξης της εταιρείας. Με την προσθήκη και αυτών των πλοίων, η εταιρεία προβλέπει έσοδα που θα ξεπεράσουν το $1,5 δις τα επόμενα 2,5 χρόνια και με προσυμφωνημένα ναυλοσύμφωνα που καλύπτουν το 77% του στόλου.

Με την προσθήκη του νέου πλοίου, η TEN Ltd θα διαχειρίζεται στόλο 65 πλοίων, με τη συνολική χωρητικότητα να φτάνει τα 7,2 εκατ. dwt.

Φωτό:tenn.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.