Η Dodekanisos Seaways αρχίζει τα δρομολόγια από το Πυθαγόρειο Σάμου

Η Dodekanisos Seaways αρχίζει τα δρομολόγια από το Πυθαγόρειο Σάμου

502
Η Dodekanisos Seaways αρχίζει τα δρομολόγια από το Πυθαγόρειο Σάμου

Από τη Dodekanisos Seaways ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5 Μαΐου αρχίζουν τα δρομολόγια του ταχύπλοου καταμαράν «Dodekanisos Express» από το Πυθαγόρειο Σάμου.
Χάριν της καλύτερης εξυπηρέτησης των νησιών της Δωδεκανήσου και Σάμου φέτος η εταιρεία έχει πυκνώσει τα δρομολόγια της.
Ειδικότερα κάθε Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το πλοίο θα αναχωρεί από το Πυθαγόρειο με τελικό προορισμό την Κω και αυθημερόν επιστροφή μέσω των ενδιάμεσων νησιών.
Κάθε Τρίτη το πλοίο θα συνδέει τη Σάμο με τη Ρόδο, μέσω Αγαθονησίου, Πάτμου, Λειψών, Λέρου, Καλύμνου, Κω και Σύμης.
Τέλος το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Κάλυμνος, Λέρος, Λειψοί, Πάτμος, Σάμος (Πυθαγόρειο) από 04/05 έως 22/06 θα εκτελείται κάθε Πέμπτη. Και από 23/06 έως 24/09 θα εκτελείται κάθε Τετάρτη το δρομολόγιο Ρόδος, Σύμη, Κως, Λέρος, Πάτμος, Σάμος.
Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια από και προς Σάμο έχουν σχεδιαστεί κατ’ αυτόν τον τρόπο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους επιβάτες να γνωρίσουν και τα υπόλοιπα νησιά μέσω ανταποκρίσεων με το δεύτερο ταχύπλοο καταμαράν «Dodekanisos Pride» και αντιστρόφως. Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια από και προς Σάμο θα εκτελούνται μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (τηλ. 2241070590), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας www.12ne.gr.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.