H πρώτη επίσημη επίσκεψη του Majestic Princess στον Πειραιά

H πρώτη επίσημη επίσκεψη του Majestic Princess στον Πειραιά

170
H πρώτη επίσημη επίσκεψη του Majestic Princess στον Πειραιά

Στις 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη του πλοίου Majestic Princess στον Πειραιά όπου και έγινε επίσημη εκδήλωσης ανταλλαγής πλακέτων.
Το Majestic Princess είναι το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Princess Cruises χωρητικότητας 143.700 τόνων και μπορεί να φιλοξενήσει έως 3560 επιβάτες. Προσφέρει στους επιβάτες του ποικίλες εντυπωσιακές παροχές και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων του atrium – η καρδιά του πλοίου, το Sea Walk – ένας διάδρομος με γυάλινο πάτωμα που εξέχει από την άκρη του πλοίου προσφέροντας θέα στην θάλασσα από ύψος, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, το Princess Live ! – το τηλεοπτικό στούντιο, Sing on the Sea Karaoke Suites, ένα εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο, το ειδικό Chef’s Table Lumiere – που προσφέρει την εμπειρία να δειπνήσει κανείς σε ιδιωτικό χώρο περιβαλλόμενο από κουρτίνα φωτών και μπαλκόνια σε όλες τις εξωτερικές του καμπίνες.
Έκανε την πρώτη του κρουαζιέρα στις 4 Απριλίου 2017 και θα μείνει στην Μεσόγειο μεχρι 21 Μαΐου όπου ξεκινάει την κρουαζιέρα με προορισμό την Άπω Ανατολή για να πραγματοποιεί κρουαζιέρες σε αυτήν την περιοχή.
Το αδελφικό πλοίο του Majestic Princess, το  Royal Princess θα βρίσκεται στην Μεσόγειο για όλο το καλοκαίρι με κάποιες αναχωρήσεις από / προς Πειραιά δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν μαζί του με μεγαλύτερη ευκολία.
KP_7_MV_08_0148_PM1

MJ MUTS and WCF Night FINAL c90425

MJ Princess Live FINAL C4 705
MJ_2017_0111_FS_SeaTrialAtSea_FIL0918

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.