H ERMA FIRST υπέβαλε αίτηση για πιστοποιητικό ‘Εγκρισης Τύπου από το USCG

H ERMA FIRST υπέβαλε αίτηση για πιστοποιητικό ‘Εγκρισης Τύπου από το USCG

293
H ERMA FIRST υπέβαλε αίτηση για πιστοποιητικό ‘Εγκρισης Τύπου από το USCG

Η εταιρεία ERMA FIRST γίνεται ο πρώτος παγκοσμίως κατασκευαστής και προμηθευτής Συστημάτων Διαχείρισης Θαλασσίου ‘Ερματος (BWTS) ηλεκτρόλυσης πλήρους ροής, ο οποίος κατέθεσε αίτηση για πιστοποιητικό ‘Εγκρισης Τύπου από την Αμερικανική Ακτοφυλακή (USCG) στις 11 Απριλίου 2017.

Το ERMA FIRST FIT BWTS έχει λάβει πιστοποιητικό έγκρισης τύπου από τον ΙΜΟ και απο αρκετούς νηογνώμονες, ενώ δεν έχει υποστεί αλλαγές ή τροποποιήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας έγκρισης τύπου από το USCG. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει ανταπεξέλθει τέλεια σε αρκετά δύσκολα θαλάσσια περιβάλλοντα κατά την διάρκεια δοκιμών που έγιναν στο Μαρόκο,την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Νέα Υόρκη και τη Σαβάνα. Erma

Η δοκιμαστική περίοδος διήρκησε 30 μήνες και ολοκληρώθηκε το φθινόπωρο του 2016. ‘Εχοντας δοκιμαστεί σε τρεις διαφορετικές αλατότητες υδάτων, το σύστημα  ERMA FIRST BWTS προσφέρει μια αξιόπιστη, απλή και αποτελεσματική λύση για όλα τα είδη και μεγέθη πλοίων.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σταμπεδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ERMA FIRST δήλωσε: « Η εκτεταμένη γνώση και η εμπειρία μας, επιτρέπουν στην ERMA FIRST να παρέχει ένα ανώτερο BWTS το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των πελατών μας. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα των δοκιμών μας, τα οποία πληρούν ή ακόμα και υπερκαλύπτουν τα κριτήρια του USCG».

Το επόμενο στάδιο όσον αφορά τις πιστοποιήσεις, είναι η αίτηση για πιστοποιητικό ‘Εγκρισης Τύπου από τον ΙΜΟ, σύμφωνα με τις αναθεωρημένες κατευθυντήριες γραμμές G8, κάτι που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του φετινού καλοκαιριού.

Φωτό: ermafirst.com & ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/FOCKE STRANGMANN

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.