Η ABB βραβεύτηκε με το GREEN4SEA Technology Award

Η ABB βραβεύτηκε με το GREEN4SEA Technology Award

209
Η ABB βραβεύτηκε με το GREEN4SEA Technology Award

Η GREEN4SEA ανακοίνωσε τους νικητές των 2017 GREEN4SEA Awards, σε μια τελετή η οποία έλαβε χώρα στο Ναυτικό ‘Ομιλο Ελλάδος στις 4 Απριλίου 2017. Στην εκδήλωση αυτή, βραβεύτηκαν οργανισμοί οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετικές επιδόσεις στο πλαίσιο της προώθησης της Περιβαλλοντικής Αριστείας και της Βιώσιμης Ναυτιλίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δόθηκαν συνολικά 7 βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και του Βραβείου Τεχνολογίας, το οποίο δίνεται στον οργανισμό που παρείχε ένα σημαντικό τεχνολογικό επίτευγμα, μια καινοτομία ή μια σημαντική συμβολή σε οποιαδήποτε πτυχή της περιβαλλοντικής θαλάσσιας δραστηριότητας.

ABB2

Η εταιρεία ΑΒΒ έλαβε το συγκεκριμένο βραβείο, για την παροχή αναβαθμίσεων διατάξεων μεταβλητής συχνότητας για τις αντλίες ψύξης θαλασσινού νερού και τους ανεμιστήρες εξαερισμού του μηχανοστασίου. Οι συγκεκριμένες λύσεις ενεργειακής απόδοσης προσφέρουν εξοικονόμηση μεταξύ 40-80%, μείωση του κινδύνου σπηλαίωσης, αξιοπιστία και παρατεταμένη διάρκεια ζωής.

O κ.Γιάννης Κοκοτός, Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικού Αυτοματισμού της ABB στην Ελλάδα και την Κύπρο, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Περνάμε ταραχώδεις περιόδους, επομένως αυτό το βραβείο μας παρέχει την ενέργεια και το κίνητρο να προσπαθούμε για κορυφαίες υπηρεσίες τόσο σε θέματα τεχνολογίας όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών. Σε αυτό το πλαίσιο, καθώς η νέα εποχή που πλησιάζει, έχει ορισμένες απαιτήσεις, όπως εξοικονόμηση καυσίμων και χαμηλά κόστη συντήρησης, έχουμε αναπτύξει Καινοτόμες Λύσεις Ενεργειακής Απόδοσης οι οποίες έχουν γίνει ευπρόσδεκτες από μερικές από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα».

Φωτό: abb.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.