Η αξιολόγηση του προσωπικού ως μέσο εφαρμογής της στρατηγικής

Η αξιολόγηση του προσωπικού ως μέσο εφαρμογής της στρατηγικής

50
Η αξιολόγηση του προσωπικού ως μέσο εφαρμογής της στρατηγικής

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Την ημερίδα διοργάνωσε η εταιρία συμβούλων ΞΥΝ, με προσκεκλημένους ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές από διάφορους κλάδους.
Το θέμα της βραδιάς ήταν η εφαρμογή της στρατηγικής της επιχείρησης μέσα από την αξιολόγηση του προσωπικού. Το θέμα παρουσιάστηκε διαδραστικά, με τη μορφή παιχνιδιού και τη συμμετοχή όλων, όπου ουσιαστικά αποδείχθηκε πως η αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού των εταιριών δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία εσωτερική υπόθεση της διεύθυνσης HR, αλλά ως ένα μέσο που διασφαλίζει την εφαρμογή της στρατηγικής που προέρχεται από τη διοίκηση. Η παρουσίαση διήρκησε περίπου μία ώρα και μετά ακολούθησε wine break στη μαγευτική βεράντα του ΝΟΕ όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να συνομιλήσουν και να γνωριστούν καλύτερα.
Η εταιρία συμβούλων ΞΥΝ υποστηρίζει την διοίκηση επιχειρήσεων στην διαμόρφωση στρατηγικής και την εφαρμογή της, με καινοτόμα πρωτόκολλα όπως το Astrolabe (Corporate Strategy), το 2πr (Holistic HR), το Hellenic Know (Leadership), το Commercial Booster (Sales & Marketing), το InView (Efficient Recruiting) και τα BCA (Business Consulting Agreements).
Τα πρωτόκολλα της ΞΥΝ εμπνέονται από τις ιδέες των μεγάλων αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και εφαρμόζονται με τρόπο ώστε η σύγχρονη επιχείρηση να ωφεληθεί από αυτά.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.