Το προεδρείο του ΣΕΕΝ συζητά με στελέχη του ΟΛΠ

Το προεδρείο του ΣΕΕΝ συζητά με στελέχη του ΟΛΠ

74
Το προεδρείο του ΣΕΕΝ συζητά με στελέχη του ΟΛΠ
Στη φωτογραφία από αριστερά: η κα Μπαμπουλάκη Χ. (Deputy Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Δεπάστας Γ. (Ταμίας ΣΕΕΝ), ο κ. Καβαλιέρος Ν. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), η κα Ρήγα Θ. (Manager Τμ. Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Πρωτοπαπαδάκης Σπ. (Μέλος Δ.Σ. ΣΕΕΝ), ο capt. Fu Chengqiu (Δ/νων Σύμβουλος ΟΛΠ ΑΕ), ο κ. Αγαπητός Αντ. (Αντιπρόεδρος ΣΕΕΝ), και ο κ. Σακέλλης Μ. (Πρόεδρος ΣΕΕΝ).

To Προεδρείο του ΣΕΕΝ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Μιχάλη Σακέλλη, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ και είχε συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu και στελέχη της νέας Διοίκησης και του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα της επιβατηγού ναυτιλίας και έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους εκατομμύρια επιβάτες που χρησιμοποιούν κάθε χρόνο τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του λιμένος Πειραιώς. Επίσης διαπιστώθηκε η κοινή βούληση των δύο πλευρών για τη περαιτέρω ανάπτυξη του επιβατικού λιμένα Πειραιά και συμφωνήθηκε να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες θα στοχεύουν στην καλύτερη αξιοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων και υπηρεσιών προς όφελος των χρηστών του λιμένος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.