Jotun Hellas, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε έργο βαφής

Jotun Hellas, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε έργο βαφής

306
Jotun Hellas, είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε έργο βαφής

Η Jotun Hellas με ηγετική θέση στην αγορά ναυτιλιακών χρωμάτων, επενδύει στις μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Με υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και προκλήσεις των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιρειών, η Jotun Hellas καινοτομεί και παρέχει ολικές λύσεις, εξασφαλίζοντας συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Τα προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα και οι υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν χωρίς χρέωση παροχή της Jotun Hellas, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για κάθε έργο βαφής.

Πιο συγκεκριμένα οι παροχές αφορούν:

Υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη καθόλη τη διάρκεια των έργων βαφής από καταρτισμένους τεχνικούς με πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως NACE ή FROSIΟ.

Σεμινάρια χρωμάτων για το προσωπικό των ναυτιλιακών εταιρειών και πληρωμάτων, για την βαθύτερη κατανόηση της τεχνολογίας χρωμάτων και επιστρώσεων, την προετοιμασία επιφάνειας, την εφαρμογή χρωμάτων, τα καλύτερα συστήματα βαφής για αντιδιαβρωτική και αντιρρυπαντική προστασία κ.αλ.

CBR (Customer Business Review), ένα πολύτιμο εργαλείο στην υπηρεσία των τμημάτων προμηθειών των ναυτιλιακών εταιρειών. Μία ανάλυση στις προμήθειες χρωμάτων ανά πλοίο και λιμάνι σε ετήσια βάση, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και προτάσεις / εισηγήσεις, για την οργάνωση, βελτίωση, του εφοδιασμού των πλοίων.

CSD (Customer Service Dept), το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Jotun Hellas, με συνέπεια και επαγγελματισμό ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτών. Κάθε εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης, συνεργάζεται με τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας σε κάθε γωνιά του κόσμου, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις υπηρεσίες της Jotun Hellas, δείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο – παρουσίαση της εταιρείας: http://www.jotun.com/gr/en/b2b/paintsandcoatings/ships/Copy_of_index.aspx

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.