Η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.», ανανεώνει και διευρύνει το δίκτυο Επιθεωρητών

Η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.», ανανεώνει και διευρύνει το δίκτυο Επιθεωρητών

992
Η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.», ανανεώνει και διευρύνει το δίκτυο Επιθεωρητών

Η «Ελληνικός Νηογνώμων Α.Ε.», υλοποιώντας τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό ανανεώνει και διευρύνει το δίκτυο Επιθεωρητών της, με το οποίο καλύπτει όλα τα κύρια λιμάνια καθώς και τα κρίσιμα νησιά της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την ένταξη στο δίκτυο της, με συνεργασία αποκλειστικής απασχόλησης, έξι νέων Επιθεωρητών, οι οποίοι διακρίνονται για την επιστημονική και τεχνική γνώση, τον υψηλό επαγγελματισμό και το ήθος τους, και προστίθενται στο έμπειρο δυναμικό του Ελληνικού Νηογνώμονα.
Ειδικότερα:
• Περιοχή Δυτικής Αττικής, με έδρα την Ελευσίνα: O ναυπηγός μηχανικός κ. Μηλιώνης Αλέξιος,
• Περιοχή Μαγνησίας, με έδρα τον Βόλο: Ο ναυπηγός τεχνολόγος κ. Σκόπης Αλέξανδρος,
• Περιοχή Θεσσαλονίκης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη: Ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Αγγελίδης Ευάγγελος,
• Περιοχή Κεντρικής Μακεδονίας και Καβάλας, με έδρα την Καβάλα: Ο μηχανολόγος μηχανικός κ. Ελβατζής Απόστολος,
• Επικράτεια, με έδρα τα Κεντρικά Γραφεία στον Πειραιά: Ο ναυπηγός τεχνολόγος κ. Ζευγάς Δημήτριος και η ναυπηγός τεχνολόγος κα. Τριανταφύλλου Ιωάννα
Οι νέοι Επιθεωρητές με άρτια κατάρτιση και σημαντική παρουσία και εμπειρία, θα ενισχύσουν την ισχύ και την αποτελεσματικότητα του εκτεταμένου δικτύου του Ελληνικού Νηογνώμονα το οποίο σήμερα καλύπτει τις περιοχές: Αλεξανδρούπολη, Ήπειρο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Χαλκίδα, Πειραιά, Χανιά Κρήτης, Ηράκλειο Κρήτης, Άγιο Νικόλαο Κρήτης, Κάλυμνο (παρέχοντας υπηρεσίες και σε όλα τα βόρεια Δωδεκάνησα), Μυτιλήνη, Σαντορίνη (παρέχοντας υπηρεσίες και σε όλες τις Κυκλάδες), Χίο, Λέσβο, Σάμο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Λαύριο, Πάτρα και Μεσολόγγι.
Η άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε συνδυασμό με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών πιστοποίησης στην ναυτιλία δίνει άμεσες, ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις, βοηθώντας τους πλοιοκτήτες, τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της ναυτιλίας, του θαλάσσιου τουρισμού και της αλιείας στις περιοχές δράσης τους.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.