Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας θα αποκαλύψει τις φετινές προσωπικότητες

    756
    Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας θα αποκαλύψει τις φετινές προσωπικότητες

    600 και πλέον κορυφαίοι ναυτιλιακοί παράγοντες και οι διεθνείς συνεργάτες τους θα παραβρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη μοναδική αυτή βραδιά η Ελληνική ναυτιλία αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συνεισφέρει στη διαμόρφωση της ναυτιλίας. Οι πρόσφατοι Εισακτέοι στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας θα αποκαλυφθούν στη διάρκεια της βραδιάς. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα προσφερθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό αρωγής Ελληνόπουλων Hellenic Hope.
    Η Citi Private Bank έχει προστεθεί στους υποστηρικτές της φετινής Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου ως Premium Χορηγός.
    “Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε πάλι μία από τις πλέον σημαντικές εκδηλώσεις στο ημερολόγιο της ναυτιλίας. Το Πάνθεον είναι μία συνάθροιση όπου βλέπουμε πρωτοπόρους και ηγέτες της ναυτιλίας να παρευρίσκονται για να γιορτάσουν τα καλύτερα που έχει η ναυτιλία να προσφέρει” είπε ο Fernando Lopez Munoz, Επικεφαλής Νότιας Ευρώπης, Citi Private Bank.
    Η Citi έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά έγκριτων υποστηρικτών όπου ηγούνται η ABS, the Liberian Registry, και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd., οι οποίες είναι Lead Χορηγοί της εκδήλωσης.
    Άλλοι χορηγοί που έχουν ήδη αναγγελθεί περιλαμβάνουν την TMS Group, η οποία προσφέρει την Δεξίωση Καλωσορίσματος, και την American Hellenic Hull Insurance Company που είναι ο Χορηγός του Δείπνου. Premium Χορηγοί είναι η Aegean Marine Petroleum Network, The Baltic Exchange, το Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Moore Stephens, και η Thomas Miller.
    Το Bahamas Maritime Authority έχει επίσης επιβεβαιώσει την υποστήριξή του για την εκδήλωση ως Χορηγός και προστίθεται στους Χορηγούς που περιλαμβάνουν την China Classification Society, την ClassNK, την DNV-GL, την Hellenic War Risks, την Korean Register of Shipping, την Marine Tours, την Marsh, το UK Defence Club, το UK P&I Club και την Vilmar International. Επιπροσθέτως, το Ecali Club έχει επιβεβαιώσει την υποστήριξή του ως αποκλειστικός Εταίρος Lifestyle.
    “Είμαστε ευτυχείς που έχουμε την υποστήριξη τόσων πολλών δυναμικών συνεργατών της Ελληνικής ναυτιλίας για αυτήν την ιδιαίτερη εκδήλωση. Αναμένουμε πάλι ένα κατάμεστο ακροατήριο την Δευτέρα 3 Απριλίου και απομένουν ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια ακόμα” σχολίασε η Caroline Lowry, διευθύντρια της Phoebe Media & Events, που είναι ο επίσημος υπεύθυνος της εκδήλωσης για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2017.
    Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στο www.greekshippinghalloffame.org

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.