Πώληση πακέτου μετοχών για την Star Bulk Carriers

Πώληση πακέτου μετοχών για την Star Bulk Carriers

531

Η Star Bulk Carriers Corp. ανακοίνωσε το κλείσιμο της προαναγγελθείσης συμφωνίας για την πώληση πακέτου μετοχών στα επενδυτικά ταμεία Oaktree Capital Management L.P. και την Senator Investment Group LP, με το ύψος της συμφωνίας να ανέρχεται σε περίπου $50,6 εκατ.
Αναλυτικότερα, το πακέτο των μετοχών ανέρχεται σε 6.310.272 κοινές μετοχές της Star Bulk, με τιμή πώλησης $8.154/μετοχή. Με την υλοποίηση της συμφωνίας η Oaktree θα κατέχει ποσοστό 51,4% και η Senator με ποσοστό 6,5%.
Την ανακοίνωση της συμφωνίας ακολούθησε άλμα της τιμής της μετοχής πάνω από 6%, ενώ από την αρχή του έτους σημειώνει κέρδη 58%.
Η εταιρεία STAR BULK CARRIERS Corp., συμφερόντων του κ. Πέτρου Παππά, δραστηριοποιείται στις μεταφορές ξηρού φορτίου, ενώ διαχειρίζεται 67 πλοία συνολικής χωρητικότητας 8,1 εκατ. dwt τύπου Newcastlemax, Capesize, Post Panamax, Kamsarmax, Panamax, Ultramax, and Supramax, ενώ το βιβλίο παραγγελιών της αριθμεί 5 πλοία, τα οποία ναυπηγούνται σε κινεζικά ναυπηγεία, με αναμενόμενη παραλαβή τους το 2017 και

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.