Ο ΟΛΠ κοντά στα παιδιά των εργαζομένων, στους μαθητές και στους φοιτητές...

Ο ΟΛΠ κοντά στα παιδιά των εργαζομένων, στους μαθητές και στους φοιτητές (φωτογραφίες)

109
Ο ΟΛΠ κοντά στα παιδιά των εργαζομένων, στους μαθητές και στους φοιτητές (φωτογραφίες)

Με την ευκαιρία των γιορτών, ο ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης χορήγησε δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζομένων των γειτονικών δήμων Πειραιά και Περάματος καθώς και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Captain Fu Chengqiu, απεύθυνε ευχές σε όλους για τις γιορτές και συνεχάρη τα παιδιά που αρίστευσαν. Στη συνέχεια μιλώντας από καρδιάς αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών στην κινέζικη κουλτούρα. Ρώτησε τα παιδιά τι σημαίνει “έχω μεγαλώσει;” και απάντησε ότι κατά την άποψη του αυτό σημαίνει ότι ένα παιδί αρχίζει να κατανοεί τους κόπους των γονιών του, θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει στην οικογένεια του, στην κοινωνία και στην πατρίδα. Επίσης αρχίζει  να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνεις να συγχωρείς, να προσφέρεις και να συμβάλλεις στη συνολική προσπάθεια της χώρας. Συνέχισε λέγοντας: “Οι παππούδες και οι γονείς σας έχουν προσφέρει για να δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο λιμάνι κι εσείς η νέα γενιά που είστε το μέλλον, πρέπει να συνεχίσετε αυτή τη προσπάθεια”. Ο ΟΛΠ αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών και το ότι οι επιτυχίες τους είναι σημαντικές, θα είναι αρωγός στο έργο τους.

vravefsi-aristouchon ceo-captain-fu-chengqiu
christougenniatiki-giorti-2

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.