To Festos Palace αναχωρεί από το Νεώριο Σύρου (βίντεο)

To Festos Palace αναχωρεί από το Νεώριο Σύρου (βίντεο)

566
To Festos Palace αναχωρεί από το Νεώριο Σύρου (βίντεο)

Το πλοίο H/S/F FESTOS PALACE ναυπηγήθηκε το 2001 από τα Ναυπηγεία Fincantieri της Ιταλίας και αποτελούσε ένα από τα ταχύτερα, πολυτελέστερα και μεγαλύτερα πλοία στην κατηγορία του.

Αυτό το High Speed Ferry διαθέτει, εκτός των άλλων, πτερύγια ευστάθειας, τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία περιορίζουν στο ελάχιστο τους κραδασμούς από τα κύματα της θάλασσας, κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιο άνετο και ευχάριστο.

Σήμερα, το H/S/F FESTOS PALACE πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο, έχοντας την δυνατότητα μεταφοράς 2.500 επιβατών και 700 οχημάτων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την αναχώρηση του Festos Palace από τα ναυπηγεία ΝΕΩΡΙΟΝ Σύρου μετά την ετήσια συντήρηση και επισκευή του, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία πριν από λίγες εβδομάδες.

Η διοίκηση της εταιρείας, πρόεδρος του Δ.Σ. της οποίας είναι ο κ. Emanuele Grimaldi και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Αντώνης Μανιαδάκης, συνεκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής αλλά και τις ανάγκες της χώρας για στήριξη και αναδιοργάνωση του παραγωγικού της ιστού, αποφάσισαν να αναθέσουν τις εργασίες που απαιτούνται στα ελληνικά ναυπηγεία, Νεώριον Σύρου.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=GKsPpYuzpRs&feature=youtu.be

 

Φωτό: Minoan Lines S.A.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.