Νέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία μέχρι την...

Νέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία μέχρι την Κυριακή

535
Νέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ – Δεμένα τα πλοία μέχρι την Κυριακή

Για ακόμα 48 ώρες θα παραμείνουν δεμένα τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, κατά τη συνεδρίαση σήμερα της εκτελεστικής της επιτροπής, έλαβε την απόφαση για συνέχιση των απεργιακών της κινητοποιήσεων. Η νέα απεργία θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 06:00 και θα λήξει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 06:00.

Η απόφαση της ΠΝΟ για παράταση των απεργιακών της κινητοποιήσεων έρχεται λίγες ώρες αφότου ο Γ.Γ. της ΠΝΟ, Ιωάννης Χαλάς, έλαβε επιστολή από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, στην οποία ο υπουργός τον διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αύξησης της φορολογίας  στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των Ναυτικών».

Επίσης, η ΠΝΟ αποφάσισε τη συγκέντρωση των πληρωμάτων όλων των πλοίων στο λιμάνι του Πειραιά, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 το πρωί στον χώρο απέναντι από τον Άγιο Διονύσιο.

 

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.