Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ θα έχουν το ίδιο καθεστώς που ισχύει στον...

Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ θα έχουν το ίδιο καθεστώς που ισχύει στον ΟΛΠ

130
Οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ θα έχουν το ίδιο καθεστώς που ισχύει στον ΟΛΠ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε ότι ισχύει η δέσμευση του Πρωθυπουργού πως οι χώροι της Προβλήτας Ένα στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του Λαού της πόλης και του Δήμου. Τη δήλωση έκανε ο κ. Κουρουμπλής, κατά τις συνομιλίες που είχε με εργαζόμενους του ΟΛΘ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν ιδιαίτερα τα εργασιακά θέματα. Ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι το ελάχιστο που διεκδικεί η κυβέρνηση για την αξιοποίηση του ΟΛΘ, είναι να έχει ο οργανισμός και οι εργαζόμενοι το καθεστώς που ισχύει στον ΟΛΠ.

k

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής είχε νωρίτερα συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και με άλλα στελέχη της διοίκησης του ΟΛΘ. Συζητήθηκαν θέματα όπως προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αλλά και εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Επίσης συζητήθηκαν η σύνδεση του Λιμένα Θεσσαλονίκης με τη σιδηροδρομική γραμμή, αλλά και με την Εγνατία Οδό, καθώς επίσης και η πορεία της διαδικασίας για την αξιοποίηση του ΟΛΘ.

Ιδιαίτερη συνάντηση είχε ο Υ.ΝΑ.Ν.Π., Παναγιώτης Κουρουμπλής, με την ηγεσία και με στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο Λιμεναρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου είχε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη, Πλοίαρχο Νικόλαο Κλιάκα. Συζητήθηκε μία σειρά θεμάτων, όπως οι επισκευές πλοίων, τα οποία θα αντιμετωπιστούν.

k1

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.