Ημερίδα με θέμα: Θαλάσσιοι διάδρομοι και λιμένες – Έργα διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών

Ημερίδα με θέμα: Θαλάσσιοι διάδρομοι και λιμένες – Έργα διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών

139
Ημερίδα με θέμα: Θαλάσσιοι διάδρομοι και λιμένες – Έργα διευρωπαϊκού δικτύου μεταφορών

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα με θέμα «ΘΑΛΑΣΣΙΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΕΣ – ΕΡΓΑ ΔΙΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ» που διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Βασικοί στόχοι της ημερίδας ήταν η παρουσίαση και αποτίμηση των ολοκληρωμένων έργων Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών, η παρουσίαση έργων σε εξέλιξη και νέων έργων καθώς και η ενημέρωση των παρευρισκομένων για το νέο πλαίσιο του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών καθώς και νέων προσκλήσεων.

Κατά την έναρξη της ημερίδας απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Κορκίδης Βασίλειος, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Λαμπρίδης στην εναρκτήρια ομιλία του τοποθετήθηκε αναφορικά με τους στόχους και το περιεχόμενο της ημερίδας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.