Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανέλαβε τα καθήκοντα...

Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανέλαβε τα καθήκοντα του

4211
Ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανέλαβε τα καθήκοντα του

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κτίριο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, παρουσία του παραδίδοντος Υπουργού, Θοδωρή Δρίτσα και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πειραιά κ.κ. Σεραφείμ.
dsc_9565_0
Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Ιωάννης Θεοτοκάς, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικών υποδομών και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης, ο Αρχηγός του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος, η λοιπή στρατιωτική ηγεσία του και πολιτικοί υπάλληλοι Υπουργείου, εκπρόσωποι του Ελληνικού Κοινοβουλίου, των Ναυτεργατικών Σωματείων και των Εφοπλιστικών Ενώσεων, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Δικαστικών Αρχών, καθώς και αντιπροσωπείες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
dsc_3663_0
dsc_9674_0
untitled

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.