Η AEGEAN γιορτάζει μαζί με την Πολεμική Αεροπορία τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Η AEGEAN γιορτάζει μαζί με την Πολεμική Αεροπορία τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

253
Η AEGEAN γιορτάζει μαζί με την Πολεμική Αεροπορία τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Πολεμική Αεροπορία μαζί με την AEGEAN γιορτάζει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ και προχωρά στην διοργάνωση εκδηλώσεων από το Σάββατο 5 έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 με ελεύθερη πρόσβαση για το κοινό.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:
· Στατικές και Φωτογραφικές εκθέσεις, αεροσκαφών και μέσων, σε όλες τις Μονάδες.

· Εκδηλώσεις Αερολεσχών και Αεραθλητικών Σωματείων σε Αεροπορικές Βάσεις.

· Πτήσεις αεροσκαφών άνωθεν ακριτικών περιοχών.

· Εθελοντική Αιμοδοσία στελεχών.

· Εκπαιδευτικές επισκέψεις από Μαθητές Λυκείων σε Μονάδες της ΠΑ.

· Παρουσίαση αεροπορικών εκθεμάτων και φωτογραφίας στον χώρο του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος (4 έως και 9 Νοεμβρίου) και στατική έκθεση μοντελισμού στο χώρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (5 έως και 6 Νοεμβρίου).

Επίσης, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η AEGEAN μαζί με την Πολεμική Αεροπορία και των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους προσκαλεί το κοινό στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου στις 13:00 για να παρακολουθήσει μία αντιμετώπιση απειλής αεροσκάφους σε σενάριο «Renegade», προσομοιωμένο από αεροσκάφος της Aegean και Olympic Air. Πρόκειται για μία μοναδική αεροπορική επίδειξη του F-16 «Ζευς» με ένα Airbus Α320 του στόλου της AEGEAN και του T-6A «Δαίδαλος» με ένα Dash8 Q-400 της Olympic Air, σε . Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
aegean1
pa1

Φωτό: facebook.com/aegeanairlines & haf.gr

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.