Το ετήσιο συνέδριο της Seagull Maritime

Το ετήσιο συνέδριο της Seagull Maritime

389
Το ετήσιο συνέδριο της Seagull Maritime
Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο

Η Seagull με έδρα τη Νορβηγία που εξιδεικεύεται αποκλειστικά στην επιμόρφωση και αξιολόγηση των ναυτικών με διάφορους τρόπους από το 1996, συνεπής στο ραντεβού με την Ναυτιλιακή Κοινότητα της στην Ελλάδα, για περισσότερα από 10 χρόνια, διοργάνωσε το ετήσιο συνέδριο της στις 20 Οκτώβρη στο Ξενοδοχείο Intercontinental με 120 συμμετέχοντες. Τα συνέδρια της Seagull είναι ανοικτά και λαμβάνουν χώρα σε διάφορα ναυτιλιακά κέντρα ανά τον κόσμο, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Σιγκαπούρη, Γερμανία, Κύπρο, Νορβηγία, Ιαπωνία, Φιλιππίνες και φυσικά στη χώρα μας. Το «Οnboard training» και το «Ε- learning» είναι θέματα μείζονος ενδιαφέροντος για τη ναυτιλιακή κοινότητα που προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα και αποτελούν αποδοτικό τρόπο εκπαίδευσης. Αυτά τα θέματα εξετάστηκαν και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις για τα νέα E-learning modules, Onboard / Distance Courses και ν’ ανακαλύψουν δυνατότητες του νέου διαχειριστικού προγράμματος της Seagull. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν από την Eastern Mediterranean Maritime , τα βήματα για την εφαρμογή του συστήματος επιμόρφωσης κι αξιολόγησης της Seagull στα πλοία, στα γραφεία, καθώς και η παρακολούθηση της πορείας του Onboard Training από το γραφείο. Το κοινό έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ενημερωτικό κομμάτι του συνεδρίου, κατά το οποίο παρουσιάστηκαν επιπλέον θέματα από διάφορους προσκεκλημένους ομιλητές διεθνούς αναγνώρισης, όπως το “Fatigue Management”, “Paperless Ship” , προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου της Κύπρου, κ.α. που έχουν στόχο τη βελτιστοποίηση πολλών παραμέτρων ώστε οι ναυτιλιακές μεταφορές ν’αποτελούν υψηλού επιπέδου υπηρεσία.

Mr. Ioannis Athanasopoulos, Managing Director of Seagull Maritime in Greece
Mr. Ioannis Athanasopoulos, Managing Director
of Seagull Maritime in Greece

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.