“Εθνικός Πρωταθλητής” ανακηρύχθηκε η NanoPhos στα European Business Awards

“Εθνικός Πρωταθλητής” ανακηρύχθηκε η NanoPhos στα European Business Awards

1117
“Εθνικός Πρωταθλητής” ανακηρύχθηκε η NanoPhos στα European Business Awards
Το πλοίο "ΠΡΩΤΕΑΣ" στο οποίο έγινε εφαρμογή των προϊόντων NanoPhos

H NanoPhos ανακηρύχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» (National Champion) και διακρίθηκε με το βραβείο “The UKTI Award for Innovation στα European Business Awards” (sponsored by RSM), που αποτελεί το μεγαλύτερο επιχειρηματικό διαγωνισμό της Ευρώπης με σκοπό την προώθηση της επιχειρηματικής αριστείας και των Best Practice.
Χάρη στον έντονα καινοτόμο χαρακτήρα της έρευνας που πραγματοποιείται τόσο στη δομή εταιρείας όσο και σε προϊόντα που δίνουν λύσεις σε πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, η NanoPhos αναγνωρίστηκε για άλλη μια φορά πρωτοπόρα στον τομέα της. Με συνεχείς και έντονες επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη αλλά πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών της η NanoPhos προσφέρει state of the art προϊόντα που εξοικονομούν χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Και όλα αυτά με απλό και πολύ φιλικό στη χρήση τρόπο. Η συνολική αυτή προσπάθεια αναγνωρίστηκε από τα European Business Awards, sponsored by RSM, που ανακήρυξαν την NanoPhos National, Champion για το «The UKTI Award for Innovation».
Ο Δρ. Ιωάννης Αραμπατζής, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της NanoPhos σημείωσε: «Είμαι υπερήφανος που για ακόμα μια φορά αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας να αριστεύουμε και να καινοτομούμε για να προσφέρουμε λύσεις. Πιστεύω ότι η χημική τεχνολογία δεν έχει φανερώσει ακόμη το μέγεθος των ωφελειών της στην καθημερινή ζωή μας και δεσμευόμαστε η NanoPhos να πρωταγωνιστήσει στο χώρο αυτό. Σε μία εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας είναι πρωταγωνιστής, μόνο μέσα από τη συνεχή ερευνητική αναζήτηση και την καινοτομία μπορεί μια επιχείρηση να αναπτυχθεί στο παγκόσμιο, απαιτητικό περιβάλλον».
Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι γνωστά ως τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης. Βασικός στόχος των βραβείων είναι η συμβολή στην προώθηση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες της Ευρώπης και μόνο οι 636 αναδείχτηκαν National Champions περνώντας στη 2η φάση του διαγωνισμού.
Σχετικά με την NanoPhos
Η εταιρία NanoPhos AE, ιδρύθηκε το 2005 στο Λαύριο, όπου αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα της. Η εταιρία αξιοποιεί τα ευρήματα της νανοτεχνολογίας δημιουργώντας και εξάγοντας προϊόντα που κάνουν λειτουργικές και «έξυπνες» τις επιφάνειες στις οποίες εφαρμόζονται. Το 2008, η NanoPhos βραβεύτηκε για την καινοτομία των προϊόντων της από τον πρόεδρο της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, και απέσπασε το 1ο βραβείο καινοτομίας στην έκθεση 100% Detail του Λονδίνου και στα βραβεία Made in Greece. Η αποτελεσματικότητα και ευκολία χρήσης των υλικών αναγνωρίστηκε γρήγορα από τις διεθνείς αγορές και τα προϊόντα της εταιρείας ήδη πωλούνται σε πάνω από 20 χώρες. Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της NanoPhos AE μπορούν να βρεθούν σε επιλεγμένα χρωματοπωλεία και καταστήματα δομικών υλικών.
Επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.NanoPhos.com και τη σελίδα της NanoPhos στo Facebook.
EBA National Champion 2016-17

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.