Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει την πρόθεση πώλησης 4 ακινήτων του ΝΑΤ

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει την πρόθεση πώλησης 4 ακινήτων του ΝΑΤ

133
Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει την πρόθεση πώλησης  4 ακινήτων του ΝΑΤ

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού καταγγέλλει τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με θέμα την «Έγκριση Σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης σε υλοποίηση του ήδη συναφθέντος μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αθηναίων και Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου».
Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης το θέμα είχε αποσυρθεί στις 20/07/2016 μετά από παρέμβαση των ναυτεργατικών σωματείων.
Η καταγγελία – ανακοίνωση της ΠΕΜΕΝ σημειώνει ότι «για αυτό το θέμα που το εμφανίζουν ως μνημόνιο συνεργασίας ΝΑΤ – Δήμου Αθηναίων για 4 ακίνητα περιουσία ΝΑΤ, δεν υπάρχει καμία απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΑΤ με παρουσία εκπροσώπων των ναυτεργατών, που απαιτείται.
«Επαναλαμβάνουμε όπως και στην προηγούμενη καταγγελία μας, αυτή η μεθόδευση από τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων που εισηγούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ψευδής, πειρατική, παράνομη και πλαστογραφημένη και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί”.
Τέλος η Πανελλήνια Ένωση Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού Ένωση καταγγέλλει «αυτές τις μεθοδεύσεις των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, και απαιτεί να αποσυρθεί το θέμα από την συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Αυγούστου».

Φωτο: ΑΠΕ / ΜΠΕ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ Γ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.