Η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air «Όλη...

Η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air «Όλη η Ελλάδα Κοντά»

59
Η Κρήτη πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της AEGEAN και της Olympic Air «Όλη η Ελλάδα Κοντά»

Η AEGEAN συνεχίζει την ενέργεια «Όλη η Ελλάδα κοντά» αφιερώνοντας όλες τις πτήσεις του δικτύου της στην Κρήτη.
Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, η AEGEAN συνεργάστηκε με τοπικούς παραγωγούς του νησιού ώστε να αναδείξει, με μία σειρά ενεργειών και μέσα από τα κανάλια της, τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Κρήτης, ενός τόπου με σπάνια ομορφιά, φιλόξενους κατοίκους και χαρακτηριστική γαστρονομία.
Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 31 Αυγούστου, θα απολαύσουν μια αυθεντική γεύση της γαστρονομικής παράδοσης της Κρήτης, μέσα από τα προϊόντα τοπικών παραγωγών και συνεταιρισμών.
Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της AEGEAN, θα γευτούν τη μοναδική γαστρονομία της Κρήτης, καθώς θα προσφέρονται ντακάκια «Δαμιανάκη», σφακιανές πίτες Κουκλινού, ανεβατά και λυχναράκια Σαβοϊδάκη, χορτοκαλιτσούνα και μυζιθροπιτάκια Λαμπάκη, σνακ με απάκι και γραβιέρα, παραδοσιακά ξεροτήγανα Σητείας «Η Μέλισσα», κεφαλοτύρι «Δίκτη» και μέλι «Μελίγυρις». Τη γευστική εμπειρία της Κρήτης στα Lounges, συμπληρώνει η επιλογή του λευκού ξηρού οίνου, Βιδιανό 2015 της Ιδαίας Οινοποιητικής και φυσικά η παραδοσιακή κρητική ρακή.
Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας του νησιού. Κατσικάκι με λευκό κρασί, δάφνες Ηρακλείου Κρήτης και μυρωδικά Κρήτης με αγκινάρες και πατάτες φουρνιστές με μάραθα, αλλά και φιλέτο μπακαλιάρου σε γιαχνί λαχανικών με μυρωδικά. Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το Βιδιανό 2015.
Παράλληλα, η AEGEAN για όλο το μήνα, προβάλλει στις οθόνες των αεροσκαφών αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, αφιερωματικό video με πλάνα από τις ομορφιές, την παράδοση, τη γαστρονομία και τους φιλόξενους ανθρώπους της Κρήτης.
Αυτό το μήνα, επίσης, η AEGEAN και η Olympic Air εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με επιχειρήσεις στην Κρήτη, ώστε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus να επωφελούνται από αποκλειστικές παροχές κάθε φορά που επισκέπτονται το νησί.

Φωτό: https://el.about.aegeanair.com/media-center/press-kit/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.