Σιγκαπούρη: Η ασφαλέστερη χώρα για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας

Σιγκαπούρη: Η ασφαλέστερη χώρα για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας

200
Σιγκαπούρη: Η ασφαλέστερη χώρα για ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας
Φώτο: Flickr

Η Σιγκαπούρη αναδείχθηκε ως η ασφαλέστερη χώρα για την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, σύμφωνα με έκθεση που πραγματοποίησε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνου, Pinkerton.
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα η Φιλανδία αποτελεί τη 2η ασφαλέστερη χώρα σε όρους επιχειρηματικού κινδύνου, ενώ ακολουθεί η Ελβετία. Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην 6η θέση, ακριβώς πάνω από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η Γερμανία στην 14η θέση.

screenshotΠηγή: Pinkerton Risk Index Report, 2016

Το Pinkerton Risk Index Report, χαρακτηρίζει τη Δημοκρατία του Τσαντ ως τη χώρα με τον υψηλότερο επιχειρηματικό κίνδυνο παγκοσμίως, με τη Ζιμπάμπουε και τη Γουινέα να ακολουθούν.
Η έκθεση λαμβάνει υπόψιν της 83 διαφορετικές μεταβλητές, ανάμεσα τους οι φυσικές καταστροφές, οι επιδημίες, η τρομοκρατία, οι κοινωνικές αναταραχές και τα οικονομικά προβλήματα. Τέλος, την έκθεση παρακολουθούν ασφαλιστικές εταιρείες, με σκοπό να εκτιμήσουν το ρίσκο από την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Pinkerton Risk Index Report είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.pinkerton.com/resource/pinkerton-risk-wheel-index/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.