Νεκρός ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil

    1086
    Νεκρός ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil
    Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Νεκρός βρέθηκε σήμερα Κυριακή γύρω στις δυο μετά το μεσημέρι, στο σπίτι του στο Διόνυσο, ο επιχειρηματίας Κυριάκος Μαμιδάκης, 84 ετών, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας πετρελαιοειδών Jetoil.
    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, πρόκειται πιθανότατα για αυτοκτονία με όπλο. Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση.
    Η είδηση για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία, ήρθε λίγο μετά τις εξελίξεις στην εταιρεία πετρελαιοειδών Jetoil και την αίτηση υπαγωγής στον πτωχευτικό νόμο.
    Να σημειώσουμε ότι στις αρχές του περασμένου μήνα και συγκεκριμένα στις 9 Ιουνίου η εταιρεία Mamidoil Jetoil, συμφερόντων της οικογένειας Μαμιδάκη, κατέθεσε αίτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών για την υπαγωγή της στην προπτωχευτική διαδικασία του άρθρου 99. Η συζήτηση του αιτήματος της εταιρείας, που αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου.

    Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.