Πρόσκληση της TURBOMED S.A. στην εκδήλωση 4ο Turbo Open House

Πρόσκληση της TURBOMED S.A. στην εκδήλωση 4ο Turbo Open House

275
Πρόσκληση της TURBOMED S.A. στην εκδήλωση 4ο Turbo Open House

Το 4ο Turbo Open House ανοίγει τις πύλες του και σας περιμένει από τις 21 έως 25 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας TURBOMED S.A. στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα. Το Turbo Open House αποτελεί έναν καθιερωμένο θεσμό της εταιρείας TURBOMED S.A. που πραγματοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους της Turbomed, να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και να παρακολουθήσουν σεμινάριο συντήρησης και επισκευής σε turbocharger τελευταίας τεχνολογίας.

OPEN HOUSE WITH LOGO

Ειδικότερα θέματα παρουσιάσεων:

·         Turbochargers τελευταίας τεχνολογίας, κατασκευής Turbomed – TM87 & TM180 με Type Approval από το Lloyd’s Register & το Bureau Veritas

·         Επίδειξη επισκευής – Maintenance – Overhauling  σε μοντέρνα T/C τελευταίας γενιάς

·         Vibration analysis & Dynamic balancing

·         Λύσεις Retrofit

·         Ενημέρωση για το Reverse engineering

Εξειδικευμένοι μηχανικοί της TURBOMED θα είναι κοντά σας να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τη συντήρηση και λειτουργία όλων των τύπων turbocharger.

Για τους συμμετέχοντες στο 4ο Turbo Open House θα κληρωθεί μία 3ήμερη κρουαζιέρα για 2 άτομα στα νησιά του Αιγαίου, μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Celestyal Cruises.

Είσοδος ελεύθερη, Τρίτη – Παρασκευή 14:00-20:00, Σάββατο 10:00-16:00.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2104000111.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.