Ποσειδώνιες Αναμνήσεις- Τα περίπτερα της Έκθεσης

Ποσειδώνιες Αναμνήσεις- Τα περίπτερα της Έκθεσης

2059
Ποσειδώνιες Αναμνήσεις- Τα περίπτερα της Έκθεσης
Ένστολοι τριτοετείς σπουδαστές από την ΑΕΝ της Υδρας υποδέχονται τους επισκέπτες στο περίπτερο του ΝΕΕ

Έκλεισε η αυλαία για τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση της ναυτιλίας που τοποθετεί την Ελλάδα στο διεθνή χάρτη των διεθνών ναυτιλιακών εκδηλώσεων κάθε δύο χρόνια.
«Τα Ποσειδώνια 2016 δημιούργησαν νέα ρεκόρ όσον αφορά τον εκθεσιακό χώρο, τον αριθμό των συνεδρίων και σεμιναρίων αλλά και τον αριθμό των επισκεπτών, καταδεικνύοντας έτσι την καθολική αποδοχή που απολαμβάνει η διοργάνωση από την παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα», δήλωσε χθες ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε.
Η διοργάνωση «Ποσειδώνια 2016» πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Η διοργάνωση της έκθεσης τελεί υπό την αιγίδα της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας και των πέντε σημαντικότερων ενώσεων που αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα των Ελλήνων πλοιοκτητών: το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το Δήμο Πειραιά, το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, την Ελληνική Επιτροπή Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, την Ένωση Εφοπλισμών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε σήμερα αναδεικνύουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα της έκθεσης, μέσα από ορισμένα περίπτερα που επισκεφθήκαμε.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.