Η ΠΝΟ οργανώνεται και προετοιμάζεται

Η ΠΝΟ οργανώνεται και προετοιμάζεται

753
Η ΠΝΟ οργανώνεται και προετοιμάζεται

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας συνήλθε σήμερα η διοίκησή της “προκειμένου να εξετάσει και να εκτιμήσει την όλη κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την τετραήμερη απεργία των πληρωμάτων των πλοίων όλων των κατηγοριών, και μετά την μεταμεσονύκτια ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Πρώτα απ’ όλα θεωρεί κύρια υποχρέωση της να ευχαριστήσει τους ναυτεργάτες, οι οποίοι μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημα τους, συσπειρωμένοι γύρω από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής μας κινητοποίησης.
Θα ήταν παράλειψη να μην απευθύνει και τις ευχαριστίες της και στα λοιπά σωματεία που συγχρονίστηκαν με την απεργία της ΠΝΟ και κυρίως να ευχαριστήσει και το επιβατικό κοινό για την πλήρη κατανόηση του στο δίκαιο αγώνα μας.
2. Η Διοίκηση της ΠΝΟ και σύσσωμος ο κλάδος των ναυτεργατών προειδοποιεί τους Υπευθύνους ότι ο αγώνας σαφώς και δεν σταμάτησε.
H απεργία μας ναι μεν λήγει αύριο Τρίτη στις 06.00 το πρωί, πλην όμως ο αγώνας συνεχίζεται και οι σημαίες δεν υποστέλλονται.
Τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύθηκαν με την ψήφιση του νομοσχεδίου αλλά αντίθετα γιγαντώθηκαν.
3. Καλεί τους ναυτεργάτες, όπου και αν ευρίσκονται, εν ενεργεία και συνταξιούχους, να παραμείνουν συσπειρωμένοι και σε διαρκή ετοιμότητα για να ανταποκριθούν στο νέο κάλεσμα της Ομοσπονδίας. Μέχρι τότε οργανωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία του αγώνα”.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.