Η Variety Cruises και η Orange Cruises Hellas ανακοίνωσαν την έναρξη της...

Η Variety Cruises και η Orange Cruises Hellas ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους

140
Η Variety Cruises και η Orange Cruises Hellas ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους

Η Variety Cruises είναι πρωτοπόρος στο Yacht Cruising παγκοσμίως, βραβευμένη και η Orange Cruises Hellas, δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στο χώρο της κρουαζιέρας στην Ελληνική αγορά, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες.
Η Variety Cruises με τα 11 Mega yachts και Motor Sailers πραγματοποιεί δρομολόγια σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβάνοντας προορισμούς στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία, τους Κανάριους Νήσους, την Αδριατική, το Πράσινο Ακρωτήρι, τις Σεϋχέλλες, την Κόστα Ρίκα & τον Παναμά, την Κούβα και πολύ σύντομα την Μαδαγασκάρη και την Ισλανδία.
Τα πλοία τις Variety Cruises διαθέτουν από 5 έως 36 πολυτελείς καμπίνες, πραγματοποιούν βιωματικά δρομολόγια όπου αγκαλιάζουν τον κάθε προορισμό με μοναδικό τρόπο. Η εμπειρία που αποκομίζει ο κάθε επιβάτης, είναι μοναδική.
Η Orange Cruises Hellas, ο πλέον σύγχρονος και εξειδικευμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας, έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στη χώρα μας.
Τα βασικά εφόδια της Orange Cruises Hellas είναι η βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς και η υποστήριξη από ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, στοιχεία που αποτελούν εγγύηση για την ηγετική θέση της στην αγορά της κρουαζιέρας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες, της Variety Cruises, θέτουν τις σταθερές βάσεις για μια ανοδική και αναπτυξιακή πορεία.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.