Και η Costa Crociere αποφασίζει να εντάξει την Ρόδο στα δρομολόγιά της...

Και η Costa Crociere αποφασίζει να εντάξει την Ρόδο στα δρομολόγιά της στην θέση της Κωνσταντινούπολης

106
Και η Costa Crociere αποφασίζει να εντάξει την Ρόδο στα δρομολόγιά της στην θέση της Κωνσταντινούπολης

Η μία μετά την άλλη οι εταιρείες κρουαζιέρας εν όψει και της έναρξης της θερινής περιόδου ανακοινώνουν την απόφασή τους να αφαιρέσουν την Κωνσταντινούπολη από το πρόγραμμα των δρομολογίων τους, προς όφελος ελληνικών προορισμών, λόγω της ανησυχίας για την ασφάλεια των επιβατών, μετά τις φονικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στην τελευταία, κοντά στην Αγία Σοφία.

Η τελευταία εταιρεία που ανακοίνωσε αλλαγές είναι η Costa Crociere, η οποία αποφάσισε να μη συμπεριλάβει την Κωνσταντινούπολη στους προορισμούς της για το 2016.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας «σε απάντηση των συνεχιζόμενων ανησυχιών των επιβατών, η Costa Crociere αποφάσισε την τροποποίηση του δρομολογίου του πλοίου Costa neoRiviera για την περίοδο από την 28η Μαρτίου έως και την 8η Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας την Κωνσταντινούπολη με την Ρόδο».

Έτσι, οι επιβάτες του Costa neoRiviera, ενός πλοίου που μέσα προσφέρει πιο “αργές” κρουαζιέρες και επισκέψεις σε λιγότερο πολυσύχναστους λιμένες αλλά με ιδιαίτερη ομορφιά και ιστορία, θα κατευθύνονται πλέον στην Ρόδο.
Φωτό: http://www.costapresscenter.com/

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.