2X καθημερινά από την Αθήνα για την Emirates

2X καθημερινά από την Αθήνα για την Emirates

134
2X καθημερινά από την Αθήνα για την Emirates

Διπλασιάζει τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι, από 1 Μαρτίου, η Emirates. Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται, με αεροσκάφος Boeing 777. Στην πτήση το αεροσκάφος- τελευταία λέξη της τεχνολογίας- θα διαθέτει 3 κατηγορίες θέσεων: οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην πρώτη θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην business class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην οικονομική θέση. Το επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών θα είναι 50 κιλά στην πρώτη θέση, 40 κιλά στην business class και 30 κιλά στην οικονομική θέση.
Σύμφωνα με τον αερομεταφορέα, η δεύτερη καθημερινή πτήση με ενδιάμεσο σταθμό τη Λάρνακα, θα αυξήσει το δίκτυο των ανταποκρίσεων και θα μειώσει το χρόνο αναμονής για τους επιβάτες προς την Ασία, Ωκεανία και Αφρική. Οι επιβάτες από την Αθήνα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη συγκεκριμένη πτήση από και προς τη Λάρνακα. Η πτήση EK 107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 07:50 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 10:20. Στη συνέχεια θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11:50 και θα φθάνει στην Αθήνα στις 13:35. Η επιστροφή με την πτήση EK 108 θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 16:15 και θα φθάνει στη Λάρνακα στις 18:00. Εν συνεχεία θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 19:30 και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στη 01:25 την επόμενη ημέρα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.