Γιγάντωση της Ryanair στην Αθήνα

Γιγάντωση της Ryanair στην Αθήνα

607
Γιγάντωση της Ryanair στην Αθήνα

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι σε δύο μήνες θα ξεκινήσει εφτά νέα δρομολόγια από την Αθήνα ενώ θα αυξήσει τη συχνότητα πτήσεων σε τρεις εσωτερικούς προορισμούς.
Όπως σημείωσε ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, David O’Brien, η Ryanair θα εγκαινιάσει στο τέλος Μαρτίου νέα δρομολόγια από την Αθήνα προς τη Μύκονο (πέντε φορές την εβδομάδα), την Κέρκυρα (τρεις φορές την εβδομάδα), τη Μάλτα (τρεις φορές την εβδομάδα), το Βουκουρέστι (καθημερινά), το Δουβλίνο (τρεις φορές την εβδομάδα) και τη Μπολόνια (τέσσερις φορές την εβδομάδα).
Οι πτήσεις από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη θα φτάσουν έως και τις 7 ημερησίως, για τη Ρόδο θα υπάρχουν πλέον δυο πτήσεις την ημέρα και για τα Χανιά και τη Σαντορίνη 3 πτήσεις την ημέρα.
Συνολικά η Ryanair θα συνδέει την Αθήνα με 19 αεροδρόμια μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και τα εξαιρετικά δημοφιλή καθημερινά δρομολόγια προς Λονδίνο, Βερολίνο, Ρώμη, Μιλάνο και Βρυξέλλες. Η βάση στην Αθήνα της Ryanair θα διαθέτει πλέον πέντε αεροσκάφη.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.